Sardalleida

Camí de la UNESCO

Camí de la UNESCO
Autoria imatge: Confederació Sardanista de Catalunya

La Confederació Sardanista de Catalunya presenta el nou enregistrament "Camí de la UNESCO"

Una recopilació de sardanes i obres singulars en un nou compacte amb l'objectiu de recaptar fons per la campanya per aconseguir declarar la sardana Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El recopilatori obra amb una nova sardana de la compositora Anna Abad, com a sardana unitària i clam per aconseguir la desitjada nominació. La Confederació insta a les agrupacions i entitats organitzadores d'aplecs i ballades  a programar-la per aconseguir un fort ressò.

L'entitat ofereix "La Sardana, camí de la UNESCO" a les agrupacions en lots per facilitar la compra per part dels seus socis i sòcies en les diferents activitats que s'organitzin.

La Confederació ofereix els enregistraments en lots de deu CD per facilitar la venda entre els socis i sòcies de cada entitat.

Aquest enregistrament compta amb aquesta nova sardana, i amb altres composicions destacades que s'han interpretat a diverses finals del concurs La Sardana de l'Any, com "Almogavarenca" de Josep Grivé; "Nupcial" de Ricard Lamote de Grignon; "El crit del temps" de Xavier Pagès o "És quan canto que hi veig clar" d'Antoni Mas.

Les entitats interessades es poden posar en contacte amb la Confederació Sardanista de Catalunya en el correu de info@confederaciosardanista.cat. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA