Sardalleida

Mollerussa ajorna a la primavera el concert de cobla

Mollerussa ajorna a la primavera el concert de cobla
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Mollerussa

El concert donava el tret de sortida a l'agenda sardanista a la capital del Pla d'Urgell

El concert de la Cobla Tàrrega, programat pel diumenge 31 de gener de 2021 en el teatre l'Amistat de Mollerussa s'ajorna fins nova data arran del manteniment de les restriccions sanitàries fins, de moment, el dia 7 de febrer.

La impossibilitat de desplaçar-se entre municipis fa inviable la celebració del concert. Des de la Cobla Tàrrega també manifesten la dificultat que els hi representa el toc de queda en l'agenda d'assaig setmanal de la formació musical. 

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa reafirma el seu compromís de programar el concert de cobla a finals de febrer o entrada la primavera. El manteniment de l'agenda sardanista per aquest any és un dels objectius de l'entitat. Cal recordar que l'Agrupació celebra els 75 anys de la seva fundació aquest 2021, un any molt especial per l'entitat en el que, malgrat la pandèmia, l'agrupació sardanista intentarà mantenir l'agenda d'activitats i celebrar tal com es mereix aquesta data tan especial.

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa fou fundada el 5 de juny de 1946, essent l'entitat cultural més antiga de la ciutat.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA