Sardalleida

Cancel·lat el concurs de colles sardanistes de Ponts

Cancel·lat el concurs de colles sardanistes de Ponts
Autoria imatge: Josep Blasi

L'Ajuntament també cancel·la tots els actes de la festa del Ranxo

El concurs de colles sardanistes de Ponts, programat pel diumenge 14 de febrer de 2021, ha estat cancel·lat arran de les dràstiques mesures sanitàries dictades pel Procicat en l'intent de contenir l'expansió de la pandèmia provocada per la Covid-19. 

El concurs de Ponts conjuntament amb el concurs d'Almacelles van ser les dues úniques activitats de l'agenda dels concursos de colles que es van poder celebrar el passat any 2020. El ràpid avanç de la crisi sanitària va obligar a cancel·lar tota activitat sardanista a partir de la primera quinzena del mes de març.

La plaça Planell de la vila de Ponts hauria estat l'escenari de la quaranta-setena edició del concurs, fet que distingeix dita activitat sardanista en una de la més llarga trajectòria a Ponent. 

En un correu emès per la Sra. Elisabet Arauz, regidora de Festes i Educació de Ponts, es comunica la cancel·lació de tots els actes inclosos en el marc de celebració de la tradicional festa de Lo Ranxo. Malgrat tot, des de la regidoria, deixen oberta la porta a una possible celebració pels vols de la Festa Major si les condicions sanitàries fossin més favorables.

El concurs de colles sardanistes de Ponts, obre tradicionalment l'agenda dels concursos a la demarcació de Lleida coincidint amb la festivitat de Carnestoltes. Organitzat per l'Ajuntament de Ponts amb el suport de la colla sardanista Font de Valldans, l'activitat està inclosa en el Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida organitzat per l'Acstell amb el suport de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA