Sardalleida

Segon concurs de colles sardanistes cancel·lat

Segon concurs de colles sardanistes cancel·lat
Autoria imatge: Josep Blasi

Almacelles també ha de suspendre el concurs de colles sardanistes

Després de molts dies esperant si el Procicat relaxava les mesures sanitàries per poder reprendre i celebrar els concursos de colles sardanistes en la demarcació de Lleida en el marc del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell, finalment no ha estat així, i a la cancel·lació del concurs de Ponts s'afegeix el concurs d'Almacelles programat pel diumenge 28 de febrer de 2021.

En un comunicat, emès per M. Lluïsa Granero regidora de cultura de l'Ajuntament d'Almacelles, s'informava de la cancel·lació del concurs de colles sardanistes en el marc de les Festes de l'Aigua de la població. En la mateixa missiva, la regidora deixa la porta oberta a celebrar el concurs en una data futura si les condicions sanitàries milloren.

Es dona la circumstància que els concursos de Ponts i Almacelles van ser els dons únics que es van poder celebrar l'any 2020 del campionat de l'Acstell. Els diferents brots de la pandèmia i l'allargament en el calendari de l'estat d'alarma sanitari ha afectat finalment a tot un cicle del calendari sardanista i dels concursos de colles. El pròxim concurs està programat pel diumenge 11 d'abril a Mollerussa.

El concurs de colles sardanistes d'Almacelles arribava ala 41a edició, fet que el converteix en un concurs molt arrelat i esperat a la vila i al territori lleidatà. El concurs és organitzat pels Amics de la Sardana d'Almacelles amb el suport de l'Ajuntament d'Almacelles i la col·laboració de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA