Sardalleida

Reunió de la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Reunió de la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bellvís

Aquest dilluns vuit de febrer es va celebrar una nova reunió de la junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida per tal de posar en comú l'estat actual dels diferents sectors que componen l'entitat. La reunió s'emmarca en el calendari de trobades de la junta que es duen a terme cada mes i mig aproximadament i que se celebren de forma virtual.

En la reunió, Albert Masagué president de l'Acstell va comentar la cancel·lació dels concursos de colles sardanistes de Ponts i Almacelles i el de revesses de Cervera. Malgrat tot, Masagué va destacar el fet que les tres institucions municipals implicades van deixar una porta oberta a celebrar l'esdeveniment sardanista en dates més favorables. 

Ester Llovera, presidenta de la Coordinadora dels Aplecs, va manifestar la seva preocupació per la possible afectació de la crisi sanitària en aquest tipus de trobades per aquest 2021. Recordem que el passat any només es va poder celebrar l'aplec de Vilanova de Bellpuig, passant a format concert en la majoria d'activitats. El primer aplec programat és el de Preixana en l'Ermita de Montalbà pel dia 5 d'abril.

Pel que fa al programa d'ensenyament de la sardana "Saltem i Ballem", Montserrat Carulla va confirmar la intenció d'una vintena d'escoles per programar el curs o els tallers pel tercer trimestre de l'any escolar. Notícia que reafirma  l'interès del programa d'ensenyament de la sardana per part dels centres educatius. 

Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, va reafirmar el compromís de l'entitat que presideix en el suport a les agrupacions, entitats i colles sardanistes en tot allò que puguin menester tant en l'àmbit de secretaria com en comunicació.

Vall fa una crida als ajuntaments perquè continuïn donant suport a les entitats sardanistes dels seus municipis perquè la sardana no desaparegui de les programacions culturals. També encoratja a les entitats no associades a formar part de la família sardanista per gaudir de tots els avantatges que això representa.

La Junta està cercant una data pròxima per la celebració de les assemblees ordinàries anuals que, segurament, se duran a terme de forma virtual.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA