Sardalleida

Primers punteigs de Balaguer Capital de la Sardana 2022

Primers punteigs de Balaguer Capital de la Sardana 2022
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Crear l'agenda de la capitalitat un dels primers objectius

El passat divendres 19 de febrer es va celebrar una reunió telemàtica entre la Paeria de Balaguer, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.

La trobada va servir per fer un ràpid repàs als diferents tipus d'actes que contempla el projecte Capital de la Sardana. L'agenda de la capital es divideix en tres potes: Actes de la Confederació Sardanista de Catalunya, actes de la Federació de Lleida i els actes sardanistes propis del municipi.

Per part de la Paeria de Balaguer van assistir a la reunió en Jordi Ignasi Vidal, paer en cap, Arnau Torrente, paer de cultura, Pep Angerri, tècnic de cultura de la Paeria i Albert Bonet, director de l'aula de dansa municipal. Per part de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. en Carles Vall, com a president i l'Eva Vall, com a secretaria. En la trobada també hi va participar, Albert Masagué, president de l'Acstell i Joaquim Fabrés com a president de l'Agrupació de Mollerussa i coordinador dels actes de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

Carles Vall va exposar els actes d'àmbit de la Federació a celebrar en Balaguer en el marc de la capitalitat. Aquests actes són;  La Trobada Intercomarcal Infantil i la d'adults del "Saltem i Ballem" i la Nit de la Sardana. Per la seva banda, Joaquim Fabrés, amb l'experiència del 2016  a Mollerussa,  va fer esment dels punts principals del projecte Capital de la Sardana per aconseguir una capitalitat que sigui atractiva pels sardanistes d'arreu del país i també pels ciutadans i ciutadanes de la capital de la Noguera. 

Les dues institucions, Federació i Agrupació de Mollerussa, es van posar a disposició de la Paeria de Balaguer en tot allò que puguin menester i aportar. El Paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal, va agrair la col·laboració i va transmetre les ganes i empenta per part de la Paeria per tirar endavant Balaguer Capital de la Sardana 2022 i aconseguir l'èxit del projecte i convertir-lo en referent. 

Capital de la Sardana és un projecte de la Confederació Sardanista de Catalunya amb l'objectiu de promocionar la dansa catalana i atansar-la a la societat. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA