Sardalleida

S'ajorna la proclamació de Sant Feliu de Guíxols com a Capital de la Sardana 2021

S
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La situació sanitària actual obliga a posposar la proclamació

L'acte de proclamació de Sant Feliu de Guíxols com a Capital de la Sardana, acte que dona el tret de sortida a l'any de la capitalitat sardanista, programat pel dissabte 20 de març s'ha ajornat al dissabte 1 de maig amb un acte únic a celebrar al llarg de la tarda.

En un comunicat emès per la Confederació Sardanista de Catalunya, s'informa d'aquest ajornament provocat per l'actual crisi sanitària arran de la Covid-19. 

Segons la Confederació, "L'organització ha mantingut nombroses reunions, ha valorat pros i contres i ha encaixat la millor data i espai disponible per posposar l'esdeveniment d'inici de la seva capitalitat sardanista. Tanmateix, encara s'ha de confirmar el lloc, l'hora, el format de l'esdeveniment i el sistema per reservar les entrades per poder-hi participar. De seguida que estigui tot organitzat, se n'informarà puntualment".

Recordem que la irrupció de la Covid-19 va alterar l'agenda dels actes de Capital de la Sardana deixant el 2020 sense activitat. Aquest fet va obligar a traspassar tota la programació de Sant Feliu de Guíxols el 2021. Aquest canvi en la programació va ser possible gràcies als acords amb Balaguer i Sant Cugat de Vallés per traspassar les seves activitats l'any 2022 i 2023 respectivament.

"La Capital de la Sardana és el gran projecte de la Confederació Sardanista de Catalunya perquè durant tot un any una població aglutini gran quantitat d'esdeveniments sardanistes. Però sempre des de diverses perspectives: ballades, concerts, concursos, però també exposicions, debats, activitats d'ensenyament, projectes artístics i qualsevol altra proposta diferent i innovadora. D'aquesta manera es vol atreure també públic no-sardanista i convertir la població en un punt d'interès cultural i turístic durant tot un any".

Les anteriors ciutats Capital de la Sardana han estat; Arenys de Munt (2013), Barcelona (2014), Calella (2015), Mollerussa (2016), Figueres (2017), Montblanc (2018) i Perpinyà (2019).

Enllaç Capital de la Sardana:  
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA