Sardalleida

El Grup Sardanista Montserrat reprèn l'activitat

El Grup Sardanista Montserrat reprèn l
Autoria imatge: GS Montserrat

l passat dissabte 20 de març el grup Sardanista Montserrat va reprendre l'activitat de trobada i entrenament de totes les colles del col·lectiu.

El grup està format per les colles Dimoniets i Petits Dimoniets, Escarlata, Guspira i Dolç Infern. El grup destaca per la important labor que fan amb els sardanistes més petits en l'ensenyament de la sardana i la seva participació en els concursos de colles de la demarcació de Lleida.

Les colles del grup també participen en el Campionat de Catalunya de colles sardanistes i en la final de Punts Lliures.

El Grup Sardanista Montserrat és l'organitzador del Concurs de Colles de la ciutat de Lleida, concurs que resta a l'espera de celebrar-se pendent de les mesures sanitàries que el facin viable.

El Grup Sardanista Montserrat es va fundar l'any 1973 amb l'objectiu principal de difondre i promoure la sardana, amb la voluntat d'implicar a joves i infants en l'ampli ventall de possibilitats que aquesta dansa ofereix. 

Les seves activitats diverses engloben els assajos setmanals, enfocats a la preparació i  manteniment de colles sardanistes en competició, els  cursos de sardanes, ballades, exhibicions, aplecs, etc. I també en activitats de caràcter ben diferent: el Grup de Muntanya,  les Colònies d'Estiu, Camp de Treball i la participació en tota mena de festes populars: Carnestoltes, Castanyada, Sant Jordi o Festa Major de Lleida, entre altres.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA