Sardalleida

Caramelles a Vilanova de Bellpuig

Caramelles a Vilanova de Bellpuig
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig

El diumenge 4 d'abril se celebrarà a Vilanova de Bellpuig una nova edició de les tradicionals Caramelles. Per poder aplicar amb rigor les mesures sanitàries, l'actuació tindrà lloc en el pavelló Poliesportiu prèvia reserva de seients. 

L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig, organitzadora de l'activitat conjuntament amb l'ajuntament de la vila, han publicat a les xarxes socials l'enllaç al formulari d'inscripció. També es pot fer la reserva de forma presencial a Cal Clarisó.

Les Caramelles, amb més de quaranta anys de trajectòria a Vilanova de Bellpuig, és uan festa molt esperada per vilatans i forans, una tradició que l'Agrupació Sardanista manté molt viva i ha posicionat la població com una  el poques viles que mantenen la tradició a les comarques lleidatanes.

La festa de les Caramelles se celebra tradicionalment el Dissabte de Glòria o el Diumenge de Resurrecció. És una festa que s'inicià a la Catalunya Vell i al nord de la Nova i consistia en colla de cantaires visiten cases i masies de les poblacions davant les quals canten les cançons anomenades també caramelles.

Enllaç reserva espai:


0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA