Sardalleida

Presentació del llibre "Tradició sardanista a Juneda"

Presentació del llibre "Tradició sardanista a Juneda"
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Document històric que repassa la trajectòria de l'Agrupació Sardanista de Juneda

L'Agrupació Sardanista de Juneda prepara per al pròxim diumenge 18 d'abril la presentació del llibre "Tradició sardanista a Juneda". L'acte se celebrarà a les 12 del migdia en la Plaça Catalunya de la població. Antoni Villas, alcalde de Juneda, presidirà la presentació, acompanyat de Joan Cornudella, escriptor i autor del llibre i Miquel Soria president de l'Agrupació Sardanista.

El llibre, a través de 160 pàgines, repassa els 75 anys de la història de l'Agrupació Sardanista de Juneda. Orígens, anècdotes, fets destacats, cròniques de les temporades, entrenadors, colles sardanistes, juntes directives i més de 200 imatges, cartells i documentació desgranen la llarga trajectòria de l'entitat.

La presentació tanca la celebració dels 75 anys de l'Agrupació Sardanista que s'iniciaven l'any 2018. Malauradament la pandèmia va impedir celebrar tan important efemèride amb tot un seguit d'actes.

La Bellpuig Cobla amenitzarà la presentació amb la interpretació de diverses sardanes en format concert. Un cop finalitzada la presentació els assistents podran comprar el llibre el qual també estarà a la venda en la diada de Sant Jordi.

L'Agrupació Sardanista de Juneda, amb motiu d'aquest important aniversari, va ser distingida amb el guardó Premi Capital de la Sardana a la Continuïtat. Una representació de l'entitat, encapçalada per Miquel Soria com a president, va recollir el guardó el desembre de 2019 en el transcurs de l'acte de lliurament dels premis en la ciutat de Perpinyà en el marc de Capital de la Sardana 2019. Recordem que l'entitat sardanista de Juneda és una de les més antigues en actiu de la demarcació de Lleida.

L'edició del llibre compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA