Sardalleida

Dossier mesures Covid per aplicar als aplecs i les ballades

Dossier mesures Covid per aplicar als aplecs i les ballades
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El document vol facilitar l'organització d'aplecs de la sardana en època de pandèmia

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes, amb la col·laboració del departament de comunicació de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida ha enviat, via correu electrònic, un dossier informatiu de com aplicar les mesures de prevenció i transmissió de la Covid-19 en aplecs i ballades.

El dossier pretén ser una guia per entitats i agrupacions organitzadores d'aquestes tradicionals trobades sardanistes en l'aplicació de les mesures sanitàries en el moment de plantejar-se organitzar un nou aplec o ballada de sardanes al municipi. Un dossier que també vol ser una ajuda per les entitats en la seva relació amb els ajuntaments en el moment de plantejar el retorn de l'activitat sardanista a la població. 

Des de la Coordinadora recorden que s'han de tenir molt present les mesures que dicta el Procicat i que s'han d'adaptar les activitats sardanistes a la realitat de la pandèmia en tot moment. 

Pel que fa a l'agenda d'aplecs de la sardana a la demarcació de Lleida per aquest 2021, contempla vint aplecs de la sardana a celebrar al llarg de l'any i esperant que la pandèmia vagi de baixa i permeti als sardanistes recuperar aquesta activitat tan esperada pel que implica tant de social com festiva. Malgrat tot, la crisi sanitària va obligar a ajornar fins al pròxim any l'aplec a l'Ermita de Montalbá a Preixana previst pel dilluns 5 d'abril de 2021.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA