Sardalleida

Premi Capital de la Sardana a la Comunicació pel programa Germanor.

Premi Capital de la Sardana a la Comunicació pel programa Germanor.
Autoria imatge: Ràdio Tàrrega - Germanor

El programa radiofònic d'informació sardanista Germanor de Ràdio Tàrrega ha estat distingit amb un dels Premis Capital de la Sardana a la Comunicació per sobrepassar amb escreix els 1.000 programes en antena.

Germanor s'emet per Ràdio Tàrrega els dissabtes de 9 a 10 del matí i en reemissió el mateix dissabte de 4 a 5 de la tarda. El programa és presentat i dirigit per Carles Vall i Josep M. Castelló.

El 4 d'octubre de 1997 s'emetia el primer "Germanor", un programa setmanal, que incloïa entrevistes, agenda, informació i sardanes. La celebració del programa 1.000, el 8 de desembre de 2018 va comptar amb un programa especial emès en directe des del teatre Ateneu de Tàrrega amb una durada especial de dues hores i amb nombrosos convidats en directe.

Ràdio Tàrrega emet un segon programa sardanista, "Escoltant sardanes" els diumenges a les 10 del matí i en reemissió a les 4 de la tarda.

El premi es lliurarà el pròxim 18 de desembre a Sant Feliu de Guíxols en el marc dels actes de la Capital de la Sardana 2021.