Sardalleida

Nova edició del cicle de Sardanes a la Fresca al Segrià

Nova edició del cicle de Sardanes a la Fresca al Segrià
Autoria imatge: Segrià Cultura

Nou poblacions en seran la seu en aquesta setzena edició.

L'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià impulsa un nou cicle de Sardanes a la Fresca Volta Comarcal al Segrià. Un cicle que arriba a la setzena edició i que recupera el format original de ballada, les quals, en l'anterior edició i per les mesures dictades arran de la pandèmia sanitària es van celebrar en format concert. El cicle compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la col·laboració dels ajuntaments seus de les ballades.

La primera ballada, de les nou programades, se celebrarà el dissabte 10 de juliol a Alcarràs, el seguiran el mateix mes, els divendres 16 a Torrefarrera, el 23 a Corbins i el 30 a Almacelles. Al llarg del mes d'agost estan programades les ballades els dies 13 a Torres de Segre, 22 a Artesa de Lleida i 28 a Maials. Tacarà el cicle la ballada del divendres 3 de setembre a Sunyer.

Segons comunica Segrià Cultura, les entitats participants en el cicle són: Amics de la Sardana d'Alguaire, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Grup Sardanista Balàfia de Lleida, Agrupació Sardanista d'Artesa de Lleida, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Amics de la Sardana d'Almacelles, Grup Sardanista 27 d'Abril de Lleida, Escola Sardanista de Torres de Segre, Grup Sardanista de l'Associació 50 i Més d'Alcarràs, Grup Sardanista Ixmucané de Lleida i Dansaires del Pi d'Alpicat.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA