Sardalleida

Primer concurs del campionat individual de sardanes revesses de Catalunya 2021

Primer concurs del campionat individual de sardanes revesses de Catalunya 2021
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Cervera acull la cita sardanista el dissabte 3 de juliol

La nova edició del Campionat individual de sardana revessa de Catalunya arranca el pròxim dissabte 3 de juliol en la ciutat de Cervera. Una edició que es presenta com la recuperació definitiva dels concursos del campionat de forma presencial. 

El paranimf de la Universitat de Cervera és l'espai escollit per la celebració del concurs, que segons l'organització, està despertant molt interès entre els revessaires d'arreu de Catalunya, fet que permet albirar una excel·lent participació.

EL concurs s'iniciarà a les 6 de la tarda amb la Cobla Tàrrega encarregada d'executar les sardanes revesses. En aquesta edició no s'ha programat el curs previ d'introducció a la sardana revessa impartit habitualment pel sardanista Joan Manuel Paños. En el moment d'organitzar el concurs, les mesures sanitàries desaconsellaven moviments de públic en un mateix auditori. 

Destaquem el canvi de celebració de diumenge a dissabte a la tarda per facilitar la participació de més sardanistes, que segurament un diumenge d'estiu els hi seria més complicat d'assistir a aquesta mena d'esdeveniments.

El concurs de Cervera és organitzat per la Colla Sardanista Jovencells amb el suport de la Paeria de Cervera i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya amb el suport del programa revesses.cat. L'agenda continua amb el concurs de Mollerussa  i Terrassa els dies 10 i 17 d'octubre respectivament i els de Girona el dia 1 de novembre i Olot el 21 també de novembre.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA