Sardalleida

Aplec i ballades a Almacelles

Aplec i ballades a Almacelles
Autoria imatge: Amics de la sardana d'Almacelles

Els Amics de la Sardana d'Almacelles organitzen per aquest diumenge 4 de juliol la vint-i-cinquena edició de l'Aplec de la Sardana de la població. La pandèmia encara obliga i condiciona a celebrar l'aplec en una única ballada. 

La trobada sardanista s'iniciarà a les set de la tarda en la Plaça de la Vila amb la cobla Principal de Tarragona encarregada de la interpretació de les deu sardanes del programa. 

El repertori de la ballada serà: "Cantant l'amor" d'en Josep Vicens i Juli; "En Manel i la Teià" d'en Josep Saderra, "On sopem aquesta nit" de la jove compositora Anna Abad, "Capital del Cava" de Joan Làzaro, "La roca foradada" d'Alfred Abad, "Petons de matinada" d'Enric Ortí, "75 i seguim" de Xavier Forcada, "Colla Laietans" de Carles Santiago, "La flama de la Sardana" de Tomàs Gil i Membrado i tancarà "L'encís d'Almacelles" del compositor Josep Capell.

L'entitat sardanista també reedita el cicle de Ballades a la Fresca que se celebraran tots els dijous del mes de juliol i el primer d'agost en la Plaça Fortuny a les 10 del vespre i amb so digital. 

L'Aplec de la sardana i les ballades són organitzades pels Amics de la Sardana d'Almacelles amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila.


0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA