Sardalleida

El Palau d'Anglesola consolida l'aplec de la sardana

El Palau d
Autoria imatge: Josep Blasi

L'aplec comptarà amb dues cobles

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola organitza pel pròxim dissabte 20 d'abril la segona edició de l'Aplec de la Sardana. Una nova edició que consolida l'aplec sardanista a la població del Pla d'Urgell gràcies a l'èxit obtingut en la passada edició.

Com a novetat per aquesta edició l'aplec comptarà amb dues cobles, la Cobla Tàrrega en el programa de tarda i la Cobla Vents de Riella d'Agramunt en la ballada de nit. Amb aquest canvi, els organitzadors s'adapten a les propostes assenyalades en l'última assemblea de la Coordinadora d'Aplecs Sardanistes de les Terres Lleidatanes, en el fet de procurar la participació de dues cobles en un aplec per tal de donar-hi més rellevància i diferenciar-los del que poden ser ballades o doble ballada. 

La ballada de tarda s'iniciarà a les 7 de la tarda i la segona a les 10 de la nit. A les 9 del vespre, l'organització ofereix la possibilitat de sopar en el mateix pavelló amb un sopar de germanor que consta d'una amanida, entrepà de llonganissa i botifarra, gelat i beguda a un preu de 12 €. També es preveu menús especials pels quals ho demanin i el termini d'inscripció al sopar és fins al dimecres 17 d'abril. Les inscripcions al telèfon de l'Ajuntament 973 601 314 o al mòbil 680 352 192.

La trobada sardanista s'iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda en l'Avinguda de Sant Roc amb la cloenda dels tallers del Saltem i Ballem que s'han portat a terme en l'escola Arnau Berenguer del municipi els darrers mesos. S'espera comptar amb la presència de totes i tots els alumnes que han participat en els talles d'ensenyament de la sardana. 





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA